BVM beheer & vastgoed makelaar
loading
Mooie gezellige kantoorruimte in hartje Leuven op tweede verdiep van historisch recent gerenoveerd gebouw, met prachtig uitzicht over het Ladeuzeplein en de stadsbibliotheek.
Het kantoor is bereikbaar via zowel trap als lift, met elk een eigen ingang. De indeling is als volgt: Grote centrale vergader/polyvalente zaal aan de voorkant, geflankeerd door een apart bureau, beiden met uitzicht over het plein.
Achteraan bureau van +- 16 m², met toegang tot keuken en sanitair. Achter de keuken bevindt zich nog een apart bureau met veel lichtinval.
Het geheel werd in 2010 volledig gerenoveerd met behoud van authentiek karakter, zoals plafond, houten deuren, parket,...
Het kantoor beschikt ook over voldoende parkeermogelijkheid op Parking Ladeuzeplein vlak voor de deur. Vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer: station op wandelafstand en bushalte op minder dan 100 meter.
Kortom een ideale locatie om jouw onderneming de nodige uitstraling te geven.
Nutsvoorzieningen zijn individueel.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer