BVM beheer & vastgoed makelaar
loading
Luxueuze studio, van maar liefst 28 m² in hartje Leuven nabij Grote en Oude Markt. Deze kamer bevindt zich op het eerste verdiep aan de achterkant en geniet van een prachtig uitzicht over de tuin. Dit prestigieuze project zal in september voor de eerste keer in gebruik genomen worden, alles is met andere woorden nog splinternieuw! De studio heeft eigen sanitair (lavabo, wc en douche)en geïnstalleerde kitchenette.
De studio zal ook volledig gemeubeld zijn met bureau, stoel, boekenrek, kast, dubbel bed, frigo en verduisterende rolgordijnen.
Extra troef: elke student mag gebruik maken van de grote (7are!) gemeenschappelijke tuin. Top om te genieten of studeren in het zonnetje, te midden het groen.
Bij deze studio hoort er ook een berging op de - 2 en bestaat er de mogelijkheid om een ondergrondse autostaanplaats bij te huren voor 120 €/maand. Indien je dus met de auto naar Leuven afgezakt komt, kan je vlak aan je studio parkeren op een privatieve plaats, en staat je auto gedurende de hele week veilig binnen.
Huurprijs 620 € + 60 € provisie voor nutsvoorzieningen.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer