BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Energiezuinig gelijkvloers appartement centrum Leuven

IN OPTIE - Pal in het centrum van Leuven, doch rustig gelegen bevindt zich residentie "t Rood Huys". Deze is in het jaar 2011 gebouwd waardoor het een moderne uitstraling heeft en waar bijgevolg ook rekening werd gehouden met energiezuinige bouwaspecten.
Hier staat een gelijkvloers appartement te koop dewelke altijd zeer goed onderhouden is geweest. Dit appartement heeft tevens alles wat u nodig heeft om comfortabel te wonen. Inkomhal met gezellige woonkamer en eigentijdse keuken, ruime slaapkamer, badkamer met douche-in-bad. en wasruimte/berging.
De bewoners kunnen ook gebruik maken van de toffe binnentuin met veel groen.
Dit appartement wordt verkocht samen met de extra berging en ondergrondse autostaanplaats, dewelke zeer vlot bereikbaar is via de Sint-Barbarastraat. Ook is er een gemeenschappelijke fietsenstalling.
Kom snel een kijkje nemen door een afspraak te maken met ons kantoor BVM-vastgoed op 016 23 21 45 of via xavier@bvm-vasgoed.be !
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer