BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Gerenoveerd opbrengstpand met Flats, studio’s en kamers

Trendy gerenoveerd opbrengstpand met verscheidene wooneenheden. Dit ruim gebouw is gelegen aan het begin van de Naamsesteenweg, vlakbij campus Arenberg, Sportkot en centrum Leuven. Er is een vlotte verbinding met het openbaar vervoer (treinstation Heverlee, bushalte op 100 meter) en naar de oprit voor de autostrade. Zoals je op de foto's kan zien, is zowel de binnen als de buitenkant bijzonder fris en modern gerenoveerd. De indeling is als volgt: het tuinverdiep huisvest 1 kamer met eigen badkamer en terras en 1 studio van 30m² met terras. Vooraan bevindt zich de gemeenschappelijke keuken(hyper-geinstalleerd) van de 2 kamers. Op de straatverdieping vind je de tweede kamer met eigen badkamer en een studio van 33m² met eigen terras. Langs de inkomhal heeft elke bewoner toegang tot de aangelegde gemeenschappelijke tuin achteraan.
Verdieping 1 : 1 studio van 28m² en 1 flat van 35m² met aparte slaapkamer. Verdieping 2: 2 triplex flats van 50 m² met 2 slaapkamers. Het volledige gebouw beschikt over een wifi-netwerk. Alle attesten zijn aanwezig. Nog interessant om te weten; de keukens zijn volledig uitgerust, inclusief microgolf, frigo en vaatwasmachine en de kamers zijn ingericht met een boxspring bed, bureau, kleerkast, 2 boekenleggers, inbouwspots, glas- en overgordijnen. Alle eenheden zijn voorzien van moderne brede eiken parketvloer. Ook zonnepanelen werden geplaatst!. Kortom een zorgeloze investering waar u de komende jaren weinig tot geen kosten aan zal hebben. 100 % verhuurd!

Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer