BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Fraai gerenoveerd opbrengstpand met handelsruimte en 8 studentenunits

Dit opbrengstpand werd volledig gerenoveerd en de mooie blauwe stenen gevel werd terug in ere hersteld. Het pand omvat op het gelijkvloers een casco handelsgelijkvloers van maar liefst 127 m², met bijhorend een ruime kelder die rechtstreeks toegankelijk is.
Via een aparte zijingang kan men de drie verdiepen bereiken. Deze huisvesten 8 studenteneenheden, waarvan 2 volwaardige studio's met eigen sanitair en ingerichte keuken op het eerste verdiep en 6 kamers eigen sanitair, die gebruik kunnen maken van de 2 gemeenschappelijke keukens. Alle units zijn met smaak en volwaardige materialen gerenoveerd en ingericht. Ze zijn ook reeds allen verhuurd voor komend academiejaar (2017-2018). Huurprijzen op aanvraag te bekomen op ons kantoor.
Dankzij haar uitstekende ligging in de Tiensestraat is dit zowel voor de handelsruimte als de studenteneenheden een perfecte locatie in de nabijheid van het historisch centrum en allerlei faculteiten.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer