BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Prachtig Herenhuis met grote tuin

Prachtig Authentiek Herenhuis omgeven door een grote en goed onderhouden tuin op een perceel van 18a 35ca. De straatbreedte telt +/- 40m. Aan de achterkant grenst de woning aan een bosrijk perceel waardoor de woning zich volledig in een rustige en groene omgeving bevindt. De woning is in het jaar 1930 gebouwd en bevat de typische kenmerken van een echt herenhuis zoals een majestueuze voorgevel, hoge plafonds, vloeren afgewerkt in Mozaïk alsook parket, klassieke indeling, etc. Ook is er een achterbouw aanwezig dewelke dateert van 1961.
De woning omvat ondergronds een kelder. Op het gelijkvloers bevat deze een inkomhal, 2 ruime woonkamers, keuken, WC, wasplaats, garage, terras. De eerste verdieping telt 5 slaapkamers, een bureauruimte en een badkamer. Er is ook een zolder een aanwezig.
Voor een plaatsbezoek aan deze exclusieve woning, gelieve ons kantoor BVM - "Beheer & Vastgoed Makelaar" te contacteren op 016 23 21 45.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer