BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Gerestaureerde herenwoning met inpandige luxe B&B

Met zorg gerestaureerde herenwoning gelegen aan een groene boulevard nabij centrum Leuven, doet momenteel dienst als privé-woning en huisvest tegelijk een boutique hotel met 4 luxe gastenkamers. De B&B heeft onlangs maar liefst 4 sterren behaald.
Het gelijkvloers omvat de ontbijtplaats voor gasten, een gezellige zithoek, de privé woonvertrekken en een zuidoostgerichte tuin. Op het eerste verdiep bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Op het tweede en het derde verdiep bevinden zich de 4 luxueus ingerichte gastenkamers, elk met eigen badkamer.
Perfecte uitvalsbasis voor zowel de toerist als de zakenpersoon, gelegen op 10 minuten wandelafstand van stadscentrum, Grote en Oude markt, alsook op 500 meter van station, groot busknooppunt en Philipssite.
Ook al altijd gedroomd van een eigen zaak/B&B, gehuisvest in een prachtig authentiek kader, dan is deze kans zeker iets voor jou. Plannen, cijfermateriaal en meer informatie te verkrijgen op ons kantoor. U kan ook steeds bellen op 016/23.21.45.
Deze herenwoning kan ook zonder B&B en inboedel gekocht worden. Vraag ons naar de voorwaarden.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer