BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Welgelegen ruime te renoveren burgerwoning met 4 slaapkamers

IN OPTIE - Deze knappe burgerwoning uit de jaren '40, biedt een zee van ruimte en de mogelijkheid om te renoveren met behoud van tal van authentieke elementen.
Er is een inpandige garage in de kelderverdieping, met bijkomende opslagruimte. Het gelijkvloers heeft een brede inkomgang, 3 achter elkaar gelegen plaatsen met de keuken aan de tuinzijde, waar men directe toegang heeft tot terras en aangename stadstuin.
Het eerste verdiep heeft 2 zeer ruime kamers, te renoveren badkamer en middenkamer waar eventueel dressing of bureau kan gemaakt worden. Het tweede verdiep telt nog 2 extra kamers, waarvan 1 met balkon.
De woning is reeds voorzien van nieuwe dubbele beglazing en een nieuw geïsoleerd dak.

Boodschappen doen bij de bakker, apotheek of grootwarenhuis kan je verderop in de straat. Met een bushalte vlak voor de deur, heb je ook een vlotte verbinding naar het station of centrum Leuven. Deze zijn trouwens ook met de fiets snel te bereiken.
Klein beschrijf mogelijk.
Kortom een huis met een uitstekende ligging en enorm veel potentieel.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer