BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Zeer verzorgde Open bebouwing met garage op toplocatie !

IN OPTIE - Zeer verzorgde woning gelegen aan de rustige en aangename vianderwijk te Tienen. Door het verkeersluwe en natuurlijke karakter van deze omgeving maakt dat deze zeer gegeerd is voor mensen die in de nabijheid van de stad willen wonen maar toch de geborgenheid van deze woonwijk weten te appreciëren. Deze woning staat op een perceel van 7a35ca en heeft een schitterende zuid-gerichte tuin en terras met zicht op de vijvers.
Tevens biedt deze woning heel wat comfort op vlak van parkeergelegenheid door de aanwezigheid van een inpandige garage waar 2 wagens gestalt kunnen worden + een ruime oprit. Ook de aanwezigheid van 4 slaapkamers (mogelijkheid naar 5) zorgt ervoor dat deze woning geschikt is voor de iets grotere gezinnen.
Deze woning biedt dus tal van mogelijkheden en mits een kleine opfrissing maak je van deze je ideale droomwoning op een toplocatie!
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer