BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Droomhuis voor Doe-het-zelver

Deze ruime woning is gelegen in de groene gemeente Kessel-Lo. De woning bestaat uit het woonhuis, achterbouw en aanpalende schuur/garage.
Het woonhuis bestaat uit een brede inkomgang met authentieke cementtegels in zeer goede staat, een leefruimte, achterliggende keuken met uitzicht over de zuid-oost georiënteerde tuin, badkamer met bad, douche en lavabo en apart toilet. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers en de zolderverdieping (met vaste trap) telt nog eens 2 slaapkamers, die gemakkelijke kunnen omgevormd worden naar 1 mooie grote ruimte.
De aanpalende schuur omvat een bergruimte, ruime garage met automatische poort en polyvalente ruimte van +- 35 m², die gemakkelijke kan geïntegreerd worden aan de leefruimte. De zolder is momenteel bereikbaar via een werkmanslift. Het dak is hier recent vernieuwd.
Oprijmogelijkheid links van de woning met toegang tot tuin.
Kortom deze woning biedt tal van mogelijkheden!

In de nabije omgeving bevinden zich verschillende parken, sportgelegenheden en basisschool hogerop in de Heidebergstraat. Vlotte busverbinding naar station en stad. En centrum Leuven bevindt zich op 5 minuten fietsen.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer