BVM beheer & vastgoed makelaar
loading

Achteringelegen villa en grond in bouwzone, in aanbieding in zijn geheel

Charmante villa met veel lichtinval gelegen op de flank van de Tiensesteenweg op 5 minuten van zowel centrum Leuven als oprit autostrade.
De villa is toegankelijk via een eigen kasseien oprijlaan en door de verscholen ligging geniet ze van optimale rust en privacy.
De woning kan een opfrisbeurt gebruiken, maar ze heeft wel reeds een goede basisstructuur met volgende indeling: inkomhal, ruime lichtrijke leefruimte met eetplaats, aansluitend keuken, toilet, en aangebouwde garage. Het verdiep telt een nachthal, 3 slaapkamers, badkamer en bruikbare zolder.
Aan de zijkant bevindt er zich nog een aangename zomerveranda en de zuid-oost georiënteeerde tuin. Ook aan de achterkant van de woning wordt de privacy gegarandeerd door de heuvel die overgaat in een groene boomrijke omgeving.
Voor de villa is er nog een perceel gelegen in bouwzone van 7 are 6 ca. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.
Ideaal voor ieder die een vlotte verbinding naar het centrum van de stad en andere invalswegen op prijs stelt, maar die tegelijk niet wenst in te boeten aan groen en rust.
Terug naar boven
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Internet Explorer