Ons team | BVM

ALLES WAT U WILT WETEN OVER BVM

Wie is wie? 

 
Denis Verstreken  
bestuurder, algemeen management, beheer van mede-eigendom & privatief beheer.
Erkend Vastgoedmakelaar - syndicus BIV 508.005
 
Christophe Van Eyck  
bestuurder, algemeen management, verkoop, verhuur & projectbegeleiding.
Erkend Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar BIV: 502.346
 
Patrice Van Heers  
commercieel & administratief medewerker verkoop & verhuur.
Erkend Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar BIV: 507.329
 
Maarten Verbinnen  
commercieel medewerker verkoop
 
Xavier Joseph  
commercieel medewerker verkoop & verhuur 
Stagiair Vastgoedmakelaar - BIV 513.787
 
Maxime Lees  
administratief & technisch beheer residenties
 
Greet De Wel  
financieel / administratief beheer
 
Renske van der Eijk 
financieel / administratief beheer
 
Ann Kuipers  
commercieel & administratief medewerker Verkoop & Verhuur
 
Bart Haegemans 
commercieel medewerker verkoop
Erkend Vastgoedmakelaar – Bemiddelaar - BIV 510.718
 
Stefan Weckx  
administratief & technisch beheer residenties - BIV 513140
 
Olivier Van Oers  
administratief & technisch beheer residenties
Erkend vastgoedmakelaar - syndicus - BIV 507984
 
Rudi Gooris  
operationeel technisch beheer residenties
Naoishe Moriarty  
commercieel & administratief medewerker Verkoop & Verhuur
Rentmeester
An-Lise Deneyer  
administratief & technisch beheer residenties

Historiek

  

BVM startte meer dan 20 jaar geleden in de Vaartstraat te Leuven.
Hier werd een sterke basis gelegd voor het huidige BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar, op vlak van verkoop, verhuur en beheer van gebouwen. 

Sinds 2012 werd,  onder leiding van Christophe Van Eyck en Denis Verstreken, eigenaars en bestuurders, een nieuwe koers gevaren.
De kantoren werden verhuisd naar de L. Vanderkelenstraat 22 te 3000 Leuven en werden voorzien van een volledig nieuwe uitstraling met nieuw logo en huisstijl.  Bovendien werd ons team versterkt met een aantal bekwame commerciële,  administratieve en technische medewerkers. 

De kantoren, vlakbij het M Museum, staan garant voor een grote zichtbaarheid en bereikbaarheid, op wandelafstand van parking Ladeuze.
Met een passage van duizenden voetgangers per dag, staat uw koop- of huurpand hier permanent in de kijker.  

Vandaag blijven wij ons ten volle inzetten met een frisse kijk op vastgoed, waarbij onze klanten steeds centraal staan.

Onze sterke punten?

Persoonlijke begeleiding, correcte communicatie, jarenlange ervaring op het vlak van verkoop, verhuur en het beheer van residenties als syndicus.  Zeer uitgebreid netwerk van particuliere klanten, investeerders, financierders en promotoren.

We willen dé referentie zijn en gaan voor een betere dienstverlening, een betere communicatie EN een grotere klantentevredenheid.

Meer weten over onze dienstverlening ?
 * Voor verkoop en verhuur,  contacteer ons via info@bvm-vastgoed.be
 * Voor beheer als syndicus, contacteer ons via syndic@bvm-vastgoed.be

Onze visie

BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar wil dé referentie zijn in verkoop, verhuur en beheer van vastgoed.

Door een correcte, professionele en toegewijde dienstverlening bouwen we aan een vertrouwelijke en langdurige relatie met onze klanten.

Onze waarden

 • De klant staat centraal
  De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen door het onderhouden van een open relatie met hen. Door het aangaan van een partnerschap streven wij continu naar een win-win situatie voor beide partijen. 
   
 • Prestaties 
  Met een enthousiaste gedrevenheid doen wij steeds ons uiterste best en trachten wij onze dienstverlening voortdurend te verbeteren om continuïteit op lange termijn te waarborgen.
   
 • Integriteit
  U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste dingen doen, in alle eerlijkheid en volgens onze beroepsethiek. 
   
 • Beste medewerkers
  Wij zorgen er altijd voor de beste mensen aan boord te hebben, hun competenties te ontwikkelen, hen mogelijkheden te bieden en hen steeds te inspireren onze waarden uit te dragen. 
   
 • Samenwerking / Teamwork
  Wij werken samen voor één doel : onze klanten optimaal tevreden houden.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN VOOR DE VERKOOP OF VERHUUR VAN UW PAND?

 1. Christophe & Denis, bestuurders van BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar, nemen elk dossier persoonlijk ter harte. Samen met hun medewerkers, vormen zij een ervaren team met de nodige vakkennis en beroepserkenning. 
  Als lid van het BIV zijn we onderworpen aan de deontologische regels van het beroepsinstituut.  Als CIB Lid kunnen onze klanten genieten van talrijke voordelen zoals een overlijdensverzekering voor de koper.
   
 2. Het kantoor van BVM - Beheer & Vastgoed Makelaar bevindt zich in één van de drukste winkelstraten van Leuven met een etalage van +15 meter. Door de passage van enkele duizenden voetgangers per dag staan onze koop- en huurpanden hier permanent in de kijker. 
   
 3. We beschikken over een database met enkele duizenden ingeschreven, zoekende klanten. Onze klanten bestaan uit particulieren, investeerders en promotoren. In onze database zit beslist de ideale koper of huurder voor uw pand.
   
 4. Door onze doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt, zorgen we steeds voor correcte waardebepalingen. 
   
 5. De juiste presentatie van uw woning draagt bij tot een snelle verkoop aan de beste prijs. We geven u tips en advies om uw woning verkoop of verhuur klaar te maken. 
   
 6. Door het steeds complexer worden van wetten en regels is een volledig dossier van primair belang voor het opstellen van een sluitende verkoopovereenkomst. Wij zorgen voor alle wettelijke documenten, vergunningen en attesten noodzakelijk voor de verkoop of verhuur van uw pand. 
   
 7. Onze klanten kunnen rekenen op permanente feedback. Wij informeren onze klanten op regelmatige basis over hun verkoop- of verhuurdossier. Door deze directe vorm van communicatie kunnen we een dossier snel bijsturen indien nodig. 
   
 8. Onze kantoren zijn uitgerust met de modernste technologische toepassingen. Wij gebruiken de meest geavanceerde soft- en hardware. (Tablet en Smartphone applicaties, SEO, Mobile site, Facebook, Twitter,...)
   
 9. We creëren een aangename werksfeer voor ons team want we zijn ervan overtuigd dat goedgezinde medewerkers beter presteren. Met enthousiasme, toewijding en inzet zorgen wij steeds weer voor tevreden klanten. 

 10. Onze talrijke gerealiseerde verkopen zijn onze beste referenties ! 

Diensten

Het beheer van mede-eigendom als syndicus.

Denis Verstreken (B.I.V. 508.005) leidt deze activiteiten. Hij heeft ondertussen zeer veel ervaring en expertise opgebouwd in het beheer van gebouwen en residenties.
Zijn achtergrond als financieel en administratief directeur in combinatie met bijna 10 jaar ervaring in technisch beheer van gebouwen, dragen bij tot een vakkundig beheer van zowel kleinere als zeer grote en complexe gebouwen met zowel oude als nieuwe technische installaties. Hij wordt daarbij uitstekend ondersteund door een sterk, gemotiveerd team van trouwe en ervaren medewerkers zijnde Greet De Wel, Rudi Gooris, Maxime Lees, Renske van der Eijk, Stefan Weckx en Olivier Van Oers.

Wil u graag meer weten over onze dienstverlening ?
Contacteer ons via syndic@bvm-vastgoed.be

 

Verkoop en verhuur van vastgoed

Christophe Van Eyck, erkend vastgoedmakelaar (BIV 502.346) leidt deze activiteiten. Zijn ervaring, netwerk en expertise in vastgoed zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling van zowel verkoop als verhuurdossiers. Ook voor correcte waardebepalingen, nieuwbouwprojecten, verkavelingen en andere vastgoedvragen kan u steeds bij hem terecht.

In deze activiteiten wordt hij bijgestaan door Patrice Van Heers, Maarten Verbinnen, Xavier Joseph, Ann Kuipers en Bart Haegemans.

Wil u graag een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of meer info over onze manier van werken? Contacteer ons via info@bvm-vastgoed.be

WENST U VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en voorwaarden zijn van toepassing.

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
(*) verplichte velden