Andere te koop in Leuven

 375.000


Kolonel Begaultlaan 7/B
3000 Leuven

190 m²
Video Waze

Andere te koop in Leuven

 375.000


Kolonel Begaultlaan 7/B
3000 Leuven

190 m²

Woonboot met vergunning bestemd voor commerciële doeleinden

Op zoek naar een originele kantoorruimte, een leuke plek voor een air-B&B, een unieke plek voor workshops? Deze volledig autonome, perfect onderhouden gerenoveerde woonboot met ligplaats aan de Leuvense Vaartkom is exact wat je zoekt!

Met een afmeting van 38,9 m bij 5,08 m biedt de boot een ruime indeling en beschikt over een volledig gereviseerde DDA-motor van 169,2 kW (1.800 tpm). Gedetailleerde technische specificaties zijn op aanvraag beschikbaar.

De stijlvolle inrichting van zowel de leefruimtes als de slaapkamers en badkamers creëert een permanent vakantiegevoel, versterkt door de aanwezige ruime terrassen. De boot omvat een studio (met keuken en badkamer), twee slaapkamers met aangrenzende badkamer, een master bedroom met geïntegreerde badkamer en een royale leefruimte met volledig ingerichte keuken. 

De boot werd tot voor kort gebruikt als kantoorruimte, maar in het verleden heeft deze ook toestemming gekregen voor het organiseren van bedrijfsevenementen en het exploiteren van een Bed & Breakfast, waardoor de boot extra veelzijdigheid biedt. Bij de verkoop van de boot wordt het volledige concept, inclusief de vergunde ligplaats, overgedragen – een unieke kans in Leuven!

De verkoop verloopt onder het btw-stelsel en vindt plaats zonder notariële akte. Voor meer informatie en technische details kunt u eenvoudig contact opnemen met BVM Vastgoed op 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be

Financieel en beschikbaarheid

Prijs
€ 375.000

Gebouw

Bewoonbare opp.
190,0 m²

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Keuken
Ja
Terras
Nee

Technieken

Elektriciteit
Ja

Comfort

Air conditioning
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Stedenbouwkundige informatie

Uw makelaar

Anke
Anke Massart
Vastgoedexpert
+32 16 23 21 45
Hallo! Ik ben Anke, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?
Vraag uw bezoek aan
Leuven
Over Leuven

Welkom in Leuven!

Stad op mensenmaat. Centraal in België en helemaal zichzelf.

In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés & restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën. Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard.

Een prachtige vastgoed stad vol met investeringsvastgoed, studentenkamers en prachtige parels van woningen.