Diensten

UW WONING VLOT VERKOPEN ZONDER ZORGEN

Denkt u aan verkopen? Woning, appartement of bouwgrond, BVM Vastgoed begeleidt u met de verkoop en bijhorende administratie van uw woning.
We maken een correcte schatting en bieden unieke marketing om uw woning optimaal in de kijker te zetten. Daarenboven stellen we uw woning proactief voor aan ons uitgebreid klantenbestand, hierdoor kan uw eigendom zelfs in alle discretie worden aangeboden.

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag een gratis schatting

 

7 VOORDELEN VAN VASTGOED VERKOPEN MET BVM VASTGOED 

 1. Persoonlijk contact en goede communicatie
  Onze makelaars nemen ieder woningdossier persoonlijk ter harte. Ons team gedreven medewerkers informeert u permanent over de status van uw woningverkoop.

 2. Ervaren schatters en correcte waardebepalingen
  Door een doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt, zorgt ons team van regiospecialisten en schatters steeds voor correcte waardebepalingen die op hun beurt de basis vormen voor een vlotte verkoop van uw immobiliën. 

 3. Groot klantenbestand van zoekende kopers
  We hebben een klantenbestand met enkele duizenden ingeschreven, zoekende klanten. Onze klanten bestaan uit particulieren, investeerders en promotoren. In onze database zit beslist de ideale koper voor uw pand regio Leuven.

 4. Optimale visibiliteit voor uw woning dankzij ons kantoor in hartje Leuven
  Het kantoor van BVM Vastgoed bevindt zich in één van de drukste winkelstraten van Leuven met een etalage van +15 meter. Door de passage van enkele duizenden voetgangers per dag staat uw woning, appartement of bouwgrond hier permanent in de kijker. 

 5. Veilig verkopen zonder zorgen
  Als lid van het BIV, beroepsinstituut van vastgoedmakelaars, zijn we onderworpen aan de deontologische regels van het beroepsinstituut. Als CIB-Lid kan u als klant genieten van talrijke voordelen zoals een overlijdensverzekering voor de koper.

 6. Wij doen uw woning opvallen
  De juiste presentatie en marketing van uw woning draagt bij tot een snelle verkoop aan de beste prijs. We ondersteunen u met tips en advies om uw woning verkoopklaar te maken. 

 7. De beste referenties
  De talrijk gerealiseerde verkopen in Leuven en omgeving zijn onze beste referenties!