Samen naar een ideale verkoop

Als je op deze pagina terechtkomt, ben je bezig met een belangrijke stap in je leven. Je denkt eraan om je eigendom te verkopen. Misschien wil je je huis verkopen om verder te kunnen investeren in de regio van Leuven, of wil je een kleiner appartement kopen nu de kinderen het huis uit zijn. Misschien verkoop je door een onvoorziene situatie of om andere dromen waar te maken. Wat je reden ook is, bij de verkoop van je eigendom komt er zowel emotioneel als praktisch veel bij kijken. Steun daarvoor op ons, want met gemiddeld 125 verkooptransacties per jaar hebben wij alle expertise in huis om jou en de verkoop van je woning zo vlot en zorgeloos mogelijk te begeleiden.

Laat ons kennismaken en vertel over je situatie, vragen, wensen en bezorgdheden. Na het luisteren geven we je graag gratis, eerlijk advies en een schatting van je eigendom. Lees hieronder hoe we tewerk gaan of vul het formulier in. Dan contacteren we je binnen de twee dagen en bekijken we de gepaste stappen voor jouw situatie.

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Geniet van onze volledige service
Onze kennismaking

Het is belangrijk om te kunnen vertrouwen op het immokantoor dat je kiest voor de verkoop van je eigendom. Persoonlijk contact en betrokkenheid vanaf het begin is dan ook cruciaal. Wij komen graag even langs om te luisteren naar jouw verhaal en om samen belangrijke aspecten te overlopen. Wees gerust, je bent tot niets verplicht en kan op onze discretie rekenen. Na onze ontmoeting keren wij terug naar ons kantoor in Leuven om alles voor jou op een rijtje te zetten.

Gratis schatting

Enkele dagen na ons bezoek – of wanneer het jou past – stellen we je graag de resultaten van onze gratis schatting voor. Hiervoor ben je meer dan welkom in het kantoor van BVM Vastgoed, zo leer je ons ook nog wat beter kennen, of we zien je graag ter plaatse. Je krijgt uitleg over alle aspecten die we in kaart hebben gebracht zoals ligging, onderhoud, technische staat, en bijzondere elementen die voor een meerwaarde zorgen. Je bent nog steeds tot niets verplicht, maar wij geven wel onze eerlijke waardebepaling van je eigendom mee. En bespreken samen in alle openheid de verdere stappen.

Je dossier

Je beslist om de knoop door te hakken en je vertrouwen in BVM Vastgoed te leggen. Bedankt daarvoor! Weet dat wij graag met je samenwerken naar het beste resultaat. In deze volgende stappen vragen we alle wettelijk verplichte documenten en attesten op en vervolledigen we je dossier. Wetten en regels worden steeds complexer en je dossier is cruciaal voor een sluitende verkoopovereenkomst. Denk maar aan het bodem- of asbestattest, stedenbouwkundig uittreksel of het EPC-attest. De lijst is nog langer, maar daar hoef jij je verder dus geen zorgen over te maken.

Uitgebreide publiciteit

Je wil natuurlijk dat je pand zo zichtbaar mogelijk is en de juiste mensen aantrekt. Hiervoor werken we samen een mediaplan uit. Met een sterke presentatie en marketing dragen we bij tot een snelle verkoop aan de beste prijs. Twee van onze grootste troeven: wekelijks meer dan 38.000 passanten langs ons kantoor in Leuven én maar liefst 14.600 unieke bezoekers op onze website! Je krijgt bovendien ook tips en advies om je huis, studio of appartement helemaal klaar te maken voor verkoop. Dankzij de frisse blik en expertise van onze collega’s krijg jij dus een uitgebreid plan om snel de beste potentiële kopers te bereiken.

Voorstelling aan ons klantenbestand

Naast onze eerlijke begeleiding en ondersteuning in administratie kan je ook rekenen op ons uitgebreid klantenbestand. Dat wil zeggen dat je eigendom meteen – en nog voor alle publiciteit begint - kan worden voorgesteld aan potentiële kopers die hun perfecte match nog niet vonden. Wist je dat we momenteel 36.000 contacten in onze data hebben? Wie weet wordt jouw woning wel verkocht voor ze officieel te koop staat. Wij maken graag samen een sterke start!

Graag verkopen zonder zorgen?

Vraag nu nog een gratis schatting van je woning aan! Vertrouw daarmee op een optimale waardebepaling én ons gedetailleerd, professioneel advies.

Ik wil weten wat mijn woning waard is