Met een gerust gemoed verhuren?

Je denkt eraan om je eigendom te verhuren, een belangrijke stap! Je wil immers een standvastig rendement op lange termijn, maar ook kwalitatieve huurders en duidelijkheid over al je rechten en plichten als verhuurder. Er komt heel wat bij kijken en de markt verandert constant.

Wij begeleiden je graag in elke stap om het meeste uit je pand te halen met de minste kopzorgen. Met 150 verhuurtransacties per jaar kan je rekenen op onze expertise en service om jouw verhuur vlot te laten verlopen. Lees hieronder hoe we tewerk gaan of vul het formulier in. Dan contacteren we je binnen de twee dagen en bekijken we samen jouw ideale verhuur.

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Vertrouw op onze begeleiding bij elke stap
Onze kennismaking

Het is belangrijk om te kunnen vertrouwen op het immokantoor dat je kiest voor de verhuur van je eigendom. Persoonlijk contact en betrokkenheid vanaf het begin is dan ook cruciaal. Wij komen graag even langs om te luisteren naar jouw verhaal en om samen belangrijke aspecten te overlopen. Wees gerust, je bent tot niets verplicht en kan op onze discretie rekenen. Na onze ontmoeting keren wij terug naar ons kantoor in Leuven om alles voor jou op een rijtje te zetten.

Waardebepaling

Enkele dagen na ons bezoek – of wanneer het jou past – stellen we je graag de resultaten van onze gratis huurwaardebepaling voor. Hiervoor ben je meer dan welkom in het kantoor van BVM Vastgoed, zo leer je ons ook nog wat beter kennen, of we zien je graag ter plaatse. Je krijgt uitleg over alle aspecten die we in kaart hebben gebracht zoals ligging, onderhoud, technische staat, en bijzondere elementen die voor een meerwaarde zorgen. Je bent nog steeds tot niets verplicht, maar wij geven wel onze eerlijke waardebepaling van je eigendom mee. En bespreken samen in alle openheid de verdere stappen.

Je dossier

Je beslist om de knoop door te hakken en je vertrouwen in BVM Vastgoed te leggen. Bedankt daarvoor! Weet dat wij graag met je samenwerken naar het beste resultaat. In deze volgende stappen vragen we alle wettelijk verplichte documenten en attesten op en vervolledigen we je dossier. Wetten en regels worden steeds complexer en je dossier is cruciaal voor een sluitende verhuurovereenkomst. Denk maar aan het EPC-attest, het huishoudelijk reglement, afrekening van gemeenschappelijke lasten of het keuringsattest van de verwarmingsketel. Over al deze administratie hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Uitgebreide publiciteit

Je wil natuurlijk dat je pand zo zichtbaar mogelijk is en de juiste mensen aantrekt. Met een sterke presentatie en marketing dragen we bij tot een snelle verhuur aan de beste prijs. Dat het kantoor van BVM Vastgoed zich in één van de drukste winkelstraten van Leuven bevindt met wekelijks meer dan 38.000 passanten is dan ook een grote troef! Dankzij de frisse blik en expertise van onze collega’s krijg jij dus een uitgebreid plan om snel de beste potentiële huurders te bereiken.

Voorstelling aan ons klantenbestand

Naast onze eerlijke begeleiding, en ondersteuning in administratie en kan je ook rekenen op ons uitgebreid klantenbestand. Dat wil zeggen dat je eigendom meteen – en nog voor alle publiciteit begint - kan worden voorgesteld aan potentiële huurders die hun perfecte match nog niet vonden. Wist je dat we momenteel 36.000 contacten in onze data hebben? We maken graag samen een sterke start!

Nooit nog zorgen over je pand

Je pand is verhuurd en je kan beginnen genieten van je rendement. Toch blijft het verhuurproces doorlopen en duiken er praktische zorgen op zoals schade of achterstallige huur. Wist je dat je beroep kan doen op een rentmeester die jouw onroerend goed volledig in jouw plaats beheert? Door een bekwame partner in te schakelen geniet je van praktische, administratieve en communicatieve voordelen, maar heb je ook de garantie op een hoger rendement.

Wil je ook graag het beste rendement en kwalitatieve huurders?

Vraag nu nog een gratis schatting van je woning aan! Vertrouw daarmee op een optimale waardebepaling én ons gedetailleerd, professioneel advies.

Ik wil weten wat mijn woning waard is