Diensten

UW WONING VLOT VERHUREN ZONDER ZORGEN

Uw appartement of studentenkamer regio Leuven verhuren? BVM Vastgoed begeleidt u met de verhuur en bijhorende administratie van uw woning.
We zorgen voor een correcte huurwaardebepaling en bieden unieke marketing om uw woning optimaal in de kijker te zetten. Daarenboven stellen we uw woning proactief voor aan ons uitgebreid klantenbestand met kwalitatieve huurders. 

Maak een vrijblijvende afspraak

Vraag een gratis huurschatting

 

7 VOORDELEN VAN VASTGOED VERHUREN MET BVM – BEHEER & VASTGOED MAKELAAR

 1. Persoonlijk contact en goede communicatie
  Onze makelaars nemen ieder woningdossier persoonlijk ter harte. Ons team gedreven medewerkers informeert u permanent over de status van uw woningverhuur.

 2. Ervaren schatters en correcte waardebepalingen
  Door een doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt, zorgt ons team van regiospecialisten en schatters steeds voor correcte waardebepalingen die op hun beurt de basis vormen voor een vlotte verhuur van uw immobiliën.

 3. Groot klantenbestand van zoekende huurders
  We hebben een klantenbestand met enkele duizenden ingeschreven, zoekende klanten. In die database zit beslist de ideale huurder voor uw pand regio Leuven.

 4. Optimale visibiliteit voor uw appartement of studio dankzij ons kantoor in hartje Leuven
  Het kantoor van BVM Vastgoed bevindt zich in één van de drukste winkelstraten van Leuven met een etalage van +15 meter. Door de passage van enkele duizenden voetgangers per dag staat uw woning, appartement of bouwgrond hier permanent in de kijker.

 5. Veilig verhuren zonder zorgen
  Als lid van het BIV, beroepsinstituut van vastgoedmakelaars, zijn we onderworpen aan de deontologische regels van het beroepsinstituut.

 6. Wij doen uw woning opvallen
  De juiste presentatie en marketing van uw woning draagt bij tot een snelle verhuur aan de beste prijs. We ondersteunen u met tips en advies om uw woning verhuurklaar te maken.

 7. De beste referenties
  De talrijk gerealiseerde verhuren in Leuven en omgeving zijn onze beste referenties!