Gratis schatting

Wat is je eigendom nu echt waard in de huidige markt? Het is een complexe afweging waarbij je met verschillende elementen rekening moet houden. Je kan tegenwoordig online ook veel zelf vergelijken, maar wat weegt nu precies zwaarder door en hoe zit de markt in elkaar? Kies liever voor zekerheid en gemoedsrust. Reken op onze regionale vastgoedexpertise, waarbij we de tijd nemen om alles in kaart te brengen en naar jou te luisteren. Dan geven we je in alle openheid en eerlijkheid ons advies over de waarde van je pand en kunnen we samen de verdere aanpak en strategie op maat bekijken. Alles om jouw woning, appartement of (bouw)grond het beste in de markt te zetten. Klik dus snel verder, vul ons schattingsformulier in en dan contacteren wij jou zo vlug mogelijk!
Ik wil een gratis waardebepaling

Verkopen

Je wil je huis of appartement verkopen, of misschien zelfs een studio of garage. Je kan ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan, maar met de hopen informatie die je op het internet vindt en alle administratieve rompslomp kan een immokantoor je net veel tijd en kopzorgen besparen. In een onzekere en competitieve markt zorgen we dat je eigendom aan de juiste prijs verkocht wordt dankzij onze gratis schatting, dat al je administratie geregeld is en dat je project zo zichtbaar mogelijk is in de regio dankzij een uitgebreide publiciteit. Daarnaast kan je rekenen op ons klantenbestand van particulieren, investeerders en promotoren om een sterke start te maken!
Ik wil verkopen zonder zorgen

Verhuren

Je wil graag je eigendom verhuren, maar natuurlijk aan de beste prijs om je rendement op lange termijn te kunnen garanderen. Wij bekijken samen graag hoe het verhuren van je appartement of studentenkamer kan bijdragen aan je toekomst met een correcte huurwaardebepaling. Ook het vinden van kwalitatieve huurders is cruciaal, daarom stellen we je woning steeds proactief voor aan ons uitgebreid klantenbestand. Tot slot kan je rekenen op praktische ondersteuning voor alle administratie en op de expertise van onze collega’s voor de beste publiciteit. Met gemiddeld 150 verhuurtransacties per jaar ben je bij ons echt aan het juiste adres voor de beste service en een optimale verhuur.
Ik wil een goede huurder vinden

Vergaande opvolging na verhuur

Je weet dat we je graag begeleiden naar een snelle verhuur van je pand aan de juiste prijs en meest kwalitatieve huurders. Ook nadat je woning officieel verhuurd is blijft het proces doorlopen en duiken er praktische zorgen op zoals schade of achterstallige huur. Daarom kan je ook blijvend op ons rekenen als rentmeester die jouw onroerend goed volledig in jouw plaats beheert. Zo geniet je van praktische, administratieve en communicatieve voordelen, maar heb je ook de garantie op een hoger rendement.
Ik wil het meeste uit mijn verhuur

Aankoopbegeleiding

Een huis kopen doe je niet zomaar elke dag en naast het financiële plaatje komen er ook heel wat regels en wetten bij kijken. Voor wie zijn huis verkoopt, is de samenwerking met een makelaar er. Wist je dat BVM Vastgoed ook kopers kan begeleiden in hun proces? In dit geval staan we volledig los van de verkopende partij en kunnen we jou op verschillende vlakken ondersteunen: je zoektocht, een eigen schatting van de woning, nazicht van het pand en alle documenten die moeten opgevraagd worden, de prijsonderhandeling en zelfs advies wanneer je naar de notaris moet. Jij wil de juiste woning kopen aan de juiste voorwaarden en zonder zorgen, wij helpen je graag.
Ik wil meer weten

Belangeloos advies

De vastgoedwereld evolueert aan een snel tempo, wat ervoor zorgt dat jij voor jouw vastgoedproject de nodige flexibiliteit aan de dag moet leggen. De markt verandert, prijzen schommelen, wetgevingen en verplichtingen wijzigen, en ook het emotionele aspect valt niet te onderschatten. Je kan op BVM Vastgoed rekenen als partner die je eerlijk en belangeloos advies geeft, ongeacht je situatie. We zijn makkelijk bereikbaar, zowel telefonisch als op kantoor, dus aarzel niet om ons te contacteren.
Ik wil advies