Zorgeloos verhuren aan een hoger rendement?

Je eigendom verhuren, of dat nu groot- of kleinschalig is, heeft zo zijn voordelen maar brengt ook heel wat zorgen met zich mee. Je wil er het meeste rendement uithalen, maar leegstand, schade en achterstallige huur kunnen dat erg beïnvloeden. 

Wist je dat je beroep kan doen op een rentmeester die jouw onroerend goed volledig in jouw plaats beheert? Door een bekwame partner in te schakelen geniet je van praktische, administratieve en communicatieve voordelen, maar heb je ook de garantie op een hoger rendement.

Wil jij ook zo weinig mogelijk kopzorgen bij de verhuur van je woning én een optimaal rendement? Vul het formulier in en wij nemen binnen de twee dagen contact met je op. Zo kunnen we samen bekijken hoe we jouw specifieke situatie het best aanpakken.

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Afbeelding
Zo geniet jij van een optimale verhuur
Je pand wordt goed onderhouden

Wanneer je een woning of appartement verhuurt wil je dat je eigendom in goede staat blijft. Daarom schakelen wij de juiste vakmensen in wanneer het tijd is voor een klein of groot onderhoud. Ook bij meer complexe technische werken vinden we steeds de geschikte partner voor de job.

Je huurgelden worden grondig opgevolgd

De financiële kant van verhuren zorgt vaak voor stress en onzekerheid. Vanaf nu kan je erop rekenen dat de huurgelden altijd correct geïnd worden en dat eventuele aanmaningen of ingebrekestellingen correct worden opgevolgd in het geval van achterstallen. Wij staan de huurder ook bij in het blokkeren van de huurwaarborg en volgen de jaarlijkse indexatie op.

Je hoeft geen administratie of communicatie te doen

Denk maar aan de opmaak van de huurovereenkomst of zeer gedetailleerde plaatsbeschrijving, de communicatie met de huurder over zijn plichten of de noodzaak van een brandverzekering, of de afwerking van de jaarlijkse afrekeningen. Bovendien zijn we er ook voor jou om te bemiddelen mochten er geschillen zijn en zijn we steeds bereikbaar als je vragen hebt. Tot slot geven we ook advies over de huurwetgeving die regelmatig verandert zodat je steeds in orde bent. Wij zorgen voor alle administratie en communicatie zodat jij tijd bespaart en zorgeloos kan genieten van je rendement.

Je krijgt een volledige service

Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over je pand, want als rentmeester zorgen we voor het administratief, financieel en technisch beheer. Je kan erop rekenen dat je verhuurdossier steeds volledig is en goed wordt opgevolgd, dat het innen van de huur correct verloopt en dat vakmensen zorgen voor klein of groot onderhoud waar nodig. Dankzij deze volledige service willen we er zeker van zijn dat jij zo weinig mogelijk in hoeft te staan voor de praktische kant van verhuren.

Graag rendement op lange termijn zonder alle extra zorgen?

Vraag nu nog een gratis schatting van je woning aan! Vertrouw daarmee op een optimale waardebepaling én ons gedetailleerd, professioneel advies.

Ik wil weten wat mijn woning waard is