Het immokantoor uit Leuven waar mensen centraal staan

Je wil investeren, kopen of verkopen, huren of verhuren. Je wil begeleiding van mensen die weten wat ze doen en ook begrijpen hoe intens het proces van vastgoed kan zijn. Een vastgoedmakelaar heeft kennis van zaken, dat weet je, maar met wie wil je in zee gaan? Leer ons kennen en aarzel niet om ons te contacteren om al je vragen te stellen.

BVM Vastgoed is een team van tien mensen met jarenlange ervaring, maar ook nieuwe experts. Hieronder ontmoet je onze collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven om jou te helpen. Met gratis advies en een luisterend oor gaan we samen met én voor jou op zoek naar de beste prijs, de mooiste opportuniteiten en de meeste gemoedsrust in de grootste eerlijkheid. Klik op de foto’s en ontdek niet alleen wat we voor jou kunnen betekenen, maar ook wie al onze collega’s precies zijn.

Kunnen we jou van dienst zijn? Contacteer ons gerust.

Vastgoedexpert
BIV 513.787
Over mij
Vastgoedexpert
BIV 517.528
Over mij
Vastgoedexpert
BIV 507.329
Over mij
Administratief expert
Over mij
Vastgoedexpert
Over mij
HR Manager
Over mij
Boekhoudkundig expert
Over mij
Vastgoedexpert
BIV 502.348
Over mij
Juridisch expert
Over mij
Werken bij BVM?
Bekijk zeker onze vacatures
Vacatures
2002

Het prille begin van ons vastgoedkantoor, toen al in wat altijd onze thuisbasis zou blijven: Leuven. In de Vaartstraat zorgden we voor een sterke basis voor het huidige BVM Vastgoed op vlak van verkoop, verhuur en beheer van gebouwen.

2012

Tien jaar later zorgden eigenaars en bestuurders Christophe Van Eyck en Denis Verstreken voor een nieuwe koers. We gingen voor een nieuwe uitstraling en verhuisden naar de L. Vanderkelenstraat 22, maar bleven dus nog steeds trouw in Leuven. Een vastgoedkantoor kan haar klanten enkel het beste bieden als ze de beste collega’s heeft. Daarom kwam er versterking met commerciële, administratieve en technische medewerkers.

2022

Opnieuw tien jaar later geven Christophe en Denis de fakkel door. Je kan het al raden, BVM Vastgoed blijft gevestigd in hartje Leuven (vlakbij het M-Museum), maar organisatorisch blijven we evolueren. Ervaren rotten Wim Verboven, Kris Thys en Nathalie Boels nemen de touwtjes in handen en de afdeling Beheer wordt onderdeel van De Syndicus. 

Een tevreden klant

"We hebben even getwijfeld of we ons huis niet zelf zouden verkopen, maar we hebben geen seconde spijt gehad dat we met BVM in zee gegaan zijn. Anke heeft vanaf dag 1 alles uiterst professioneel aangepakt, geen vraag was teveel, ze was steeds bereikbaar en naar potentiële kopers tot in de puntjes geïnformeerd. Een absolute meerwaarde!"

Vertrouw op ons

Of je nu een koper of verkoper bent, huurder of verhuurder, investeerder of ontwikkelaar, je project is in goede handen bij onze specialisten. Als lid van het BIV zijn we bovendien onderworpen aan de deontologische regels van het beroepsinstituut. Vertrouw dus gerust op onze eerlijkheid en discretie!

Geen zorgen meer over je project

Wil je graag het beste voor je vastgoedproject maar zonder al die praktische rompslomp? Zoek je een huurder waar je op kan rekenen? Wil je de beste prijs krijgen voor de verkoop van je eigendom? Ben je op zoek naar een huis of appartement maar weet je niet waar te beginnen? Laat BVM Vastgoed je begeleiden en we maken er een mooi avontuur van.

Je bent steeds goed op de hoogte

Je kan steeds bij ons terecht met al je vragen, maar kan er ook op rekenen dat wij je op regelmatige basis informeren over je verkoop- of verhuurdossier. Hierdoor kunnen we ook snel bijsturen indien nodig.

Je weet perfect waar je aan toe bent

Transparantie is een must. Vanaf onze kennismaking weet je wat je van ons kan verwachten: duidelijkheid over hoe we werken (en ja, ook hoeveel we kosten), eerlijkheid over een realistische en optimale prijszetting, en een brede ondersteuning in alle praktische zaken. Ook als je op zoek bent naar een woning nemen we je stap voor stap mee.

Je hoeft geen administratie meer te doen

Zowel bij verkopen als verhuren hoort een pak administratie. Wanneer je zelf koper of huurder bent moet je ook de nodige documenten in orde brengen. Wij weten exact over welke informatie, attesten en vergunningen het gaat en zorgen dat alles voor jou klaarligt.

Je kent de mensen achter BVM-Vastgoed

Betrokkenheid en vertrouwen is prioritair, en je weet dan ook dat onze collega’s met een enthousiaste gedrevenheid je bijstaan in je vastgoedverhaal. Je weet wie je contactpersonen zijn en wat ze voor jou kunnen doen.

Je geniet van een grote publiciteit

Dankzij onze database van enkele duizenden zoekende klanten neemt je vastgoedproject vast een sterke start. Onze klanten bestaan uit particulieren, investeerders en promotoren. Daarnaast staat je koop- of huurpand permanent in de kijker van onze etalage van +15 meter in Leuven én krijg je nog een uitgewerkt plan voor meer publiciteit. Alles om de ideale koper of huurder voor je pand te vinden! 

Meer weten over onze dienstverlening ?

Bekijk onze diensten