Huis te koop in Landen

 152.000


Braakkouterstraat 4
3400 Landen

2
1
136 m²
130 m²
Waze

Huis te koop in Landen

 152.000


Braakkouterstraat 4
3400 Landen

2
136 m²
130 m²

Betaalbare halfopen bebouwing met twee slaapkamers

Deze veelbelovende halfopen bebouwing met twee slaapkamers zoekt een nieuwe eigenaar om nieuw leven in te blazen. Met wat zorg en toewijding kan deze woning getransformeerd worden tot een comfortabel thuis. De betaalbare prijs biedt een uitstekende investeringskans.

Bij binnenkomst via de gang betreedt u de gezellige woon- en eetruimte, compleet met een houtkachel. Deze charmante toevoeging verwarmt niet alleen de ruimte, maar schept ook een warme en gastvrije sfeer, vooral tijdens de koude wintermaanden. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid, naadloos overgaand in de keuken.

De keuken zelf kan een opfrisbeurt gebruiken maar biedt veel potentieel. Aan de keuken grenst een wasplaats en een toilet. De buitenruimte kan getransformeerd worden tot een aangename tuin waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht.

Met twee ruime slaapkamers is deze woning ideaal voor een klein gezin of een koppel. De slaapkamers bieden genoeg ruimte voor comfortabel wonen en bieden mogelijkheden om naar eigen smaak in te richten.

De locatie van deze woning is een absoluut pluspunt. U bevindt zich op een steenworp afstand van een bakker, slager, bushalte, station en school, waardoor uw dagelijkse routine bijzonder gemakkelijk wordt.

Buiten vindt u een tuinruimte die omgevormd kan worden tot een aangename buitenplaats waar u kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht.

Het meest opmerkelijke aspect van deze aanbieding is de prijs. De woning wordt aangeboden tegen een zeer betaalbare prijs, waardoor deze kans des te aantrekkelijker is voor degenen die op zoek zijn naar een renovatieproject waarin ze hun eigen stempel kunnen drukken.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiƫle gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via vlaanderen.be

Financieel en beschikbaarheid

Prijs
€ 152.000
Kadastraal inkomen
€ 292

Gebouw

Bewoonbare opp.
136,0 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
1882
Bestemming gebouw
Prive - eengezins
Staat
Te renoveren

Terrein

Perceel opp.
130,0 m²
Tuin
Ja

Indeling

Keuken
Ja
Terras
Nee

Garage

Garage
Nee

Energie

EPC
514 kWh/m²
EPC klasse
F
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A
Renovatieverplichting
ja

Certificaten

Asbestattest
Ja, in aanvraag
EPC unieke code
20220728--0002647368-RES-1
Elektriciteitskeuring
Ja, conform

Uw makelaar

Jelle
Jelle Seghers
Vastgoedexpert
+32 16 23 21 45
Hallo! Ik ben Jelle, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?
Vraag uw bezoek aan