Residentie KOT13


Sint-Michielsstraat 13
3000 Leuven

Waze

Residentie KOT13


Sint-Michielsstraat 13
3000 Leuven

Moderne en luxueus afgewerkte studentenkamers en studio’s

---- UITVERKOCHT ---- Ontdek project ‘KOT13’, acht moderne en luxueus afgewerkte studentenkamers en studio’s in een vernieuwbouwresidentie.

 

Residentie ‘KOT13’ is gelegen op een absolute toplocatie in de Leuvense binnenstad, namelijk tussen de Naamsestraat en het gezellige Hogeschoolplein. Deze uitvalsbasis is ideaal voor elke student gezien de centrale ligging nabij elke campus van de KUL en populaire studentenvoorzieningen.

 

Het authentieke en charmante pand bestaat uit 6 kamers met eigen sanitair en 2 studio’s. Deze worden volledig vernieuwd, bemeubeld en kant en klaar opgeleverd volgens de laatste nieuwe normen. Elke studentenkamer wordt voorzien van een eigen badkamer, een vast meubel met frigo en microgolf en alle nodige attesten. De studio’s worden bovendien uitgerust met een eigen keuken.

 

In de aangelegde gemeenschappelijke tuin komt er een overdekte fietsenstalling, welke voor iedereen bereikbaar is via een gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers.

 

‘KOT13’ betreft een totaalrenovatie. Zo wordt het ganse gebouw voorzien van een trendy look en wordt er gewerkt met hoogwaardige materialen mét oog voor het authentieke karakter van het gebouw. Gezien het een vernieuwbouw betreft kan u aankopen onder het interessante registratierecht.

 

De werken zijn aangevat, oplevering is voorzien in februari 2022.

 

Alle troeven op een rij:

  • Uitzonderlijke ligging
  • Volledige renovatie
  • Charmant en authentiek gebouw
  • Trendy en hoogwaardige look en afwerking
  • Gemeenschappelijke fietsenstalling en tuin
  • Verkoop onder registratierechten

 

Uw makelaar

Jelle
Jelle Seghers
Vastgoedexpert
+32 16 23 21 45
Hallo! Ik ben Jelle, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?

Beschikbaarheid