Service flats te koop in Leuven

In optie

 225.000


Stapelhuisplein 3/01.10
3000 Leuven

1
1
77 m²
Waze

Service flats te koop in Leuven

In optie

 225.000


Stapelhuisplein 3/01.10
3000 Leuven

1
77 m²

Gezellig assistentie appartement aan de Leuvense vaart

Gelegen in een rustige en goed onderhouden residentie, biedt deze assistentiewoning een zorgeloze en zelfstandige levensstijl voor senioren.

De woonkamer met open keuken biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. Grote ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, waardoor de ruimte helder en uitnodigend aanvoelt. Hier kun je ontspannen en genieten van je favoriete activiteiten, zoals lezen, tv kijken of samenzijn met familie en vrienden.

De volledig uitgeruste keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende opbergruimte. Hier kun je gemakkelijk heerlijke maaltijden bereiden en je culinaire vaardigheden tonen. De aanwezigheid van een eethoek in de woonkamer maakt het ook mogelijk om gasten te ontvangen en gezellig samen te dineren.

De slaapkamer is comfortabel en ruim, met voldoende plaats voor een groot bed en ruime kleerkast. Na een lange dag kun je hier heerlijk tot rust komen en genieten van een goede nachtrust.

Via de slaapkamer kom je terecht in de badkamer, deze is uitgerust met een royale inloopdouche met makkelijke toegang, twee lavabo’s en een toilet.

De assistentiewoning is ook voorzien van alle nodige faciliteiten om een zorgeloos leven te leiden. Er is een lift in het gebouw, waardoor het appartement gemakkelijk toegankelijk is voor mensen van alle leeftijden. Bovendien is er een 24-uurs noodoproepsysteem, zodat er altijd hulp beschikbaar is in geval van nood.

De residentie is gelegen in een rustige buurt binnen de ring van Leuven. Hier kan je genieten van een mooie omgeving, terwijl alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Winkels, restaurants, openbaar vervoer en medische diensten zijn makkelijk bereikbaar.

Een ondergrondse autostaanplaats kan optioneel bij aangekocht worden.

Voor meer informatie of een bezoekje ter plaatste kan je terecht bij BVM-Vastgoed op het nummer 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be.

Financieel en beschikbaarheid

Prijs
€ 225.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Bewoonbare opp.
77,0 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
2017
Staat
Uitstekend
Verdieping
1

Terrein

Tuin
Nee

Indeling

Keuken
Ja
Slaapkamer
16,0 m²
Badkamer
6,8 m²
Toiletten
1
Terras
Ja

Energie

EPC klasse
A
Dubbel glas
Ja
Verwarming
Vloerverwarming

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Ja
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Certificaten

EPC unieke code
24062-G-RO2013/EP17662/A001/D01/SD015

Downloads

Uw makelaar

Anke
Anke Massart
Vastgoedexpert
+32 16 23 21 45
Hallo! Ik ben Anke, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?
Vraag uw bezoek aan
Leuven
Over Leuven

Welkom in Leuven!

Stad op mensenmaat. Centraal in België en helemaal zichzelf.

In de wandelstraten en op de ruime pleinen bepalen de studenten mee het ritme en de sfeer, zorgen de winkels, cafés & restaurants voor gezelligheid en gastronomie, bruist het bier en borrelen de ideeën. Met een rijk en vol cultuuraanbod is Leuven het hele jaar door het bezoeken waard.

Een prachtige vastgoed stad vol met investeringsvastgoed, studentenkamers en prachtige parels van woningen.