Patrice

Patrice Van Heers

Vastgoedexpert
BIV 507.329

patrice@bvm-vastgoed.be

+32 16 23 21 45

Over mezelf

Ik ben Patrice en ben ondertussen een echte ancien bij BVM. Vanaf het prille begin was ik erbij en daarom ben ik ook van elke afdeling perfect op de hoogte. Zelf ben ik graag bezig met de afhandeling van verhuurdossiers en zorg ik voor de administratieve ondersteuning bij de verkoop. Ik ben ook een erkend vastgoedmakelaar en krijg elk jaar bijscholing om goed op te hoogte te blijven van de laatste nieuwe wetgeving in vastgoedland.

Verder ben ik mama van drie kinderen en woon ik samen met mijn echtgenoot en gezin in Vissenaken. Als hobby’s speel ik hockey en padel, of ga ik graag eens goed eten met vrienden.

Als ancien en erkend vastgoedmakelaar ben ik van elke afdeling goed op de hoogte

21

Actieve eigendommen

bij Patrice
huidig aanbod van Patrice
Klanten aan het woord
Bedankt voor de hulp Patrice! Dankzij jou heb ik een top huurder kunnen kiezen.
Cédric B.
I want to thank Patrice for the kind help and service you provided me to rent the apartment. I did not expect this much collaboration Thanks again, Patrice.
Solomon M.
Alles is vlot verlopen. We voelden ons goed ondersteund en geadviseerd door Patrice!
Ellen G.
Je conseil fortement BVM-vastgoed! Tout était très bien. Patrice c'est montré très serviable envers moi. Il m'a bien informé sur le bien. Je pouvais le contacter en cas de questions, ils répondait également très rapidement. Je ne suis vraiment pas déçu!
Naim B.
Vanaf het eerste moment was BVM-Vastgoed goed bereikbaar en Patrice, waarmee we hebben samengewerkt, heeft dit zeker en vast goed verder gezet. Hierdoor hebben we een goede band gecreëerd en is alles vlot verlopen.
Brenda T.