Xavier Joseph

Vastgoedexpert
BIV 513.787

xavier@bvm-vastgoed.be

+32 16 23 21 45

Over mezelf

Hallo, Ik ben Xavier. Ik ben één van de bemiddelaars bij BVM Vastgoed en heb de eer om jullie wat meer te vertellen over mezelf. Ik begon mijn professionele loopbaan bij Defensie, in een paracommando-eenheid te Tielen. Het was een heel avontuurlijke en uitdagende job, waarin ik door de nodige opofferingen ook op vlak van persoonlijke ontwikkelen heb kunnen groeien. Nadien schoolde ik mij nog om tot onderofficier en na een 7-tal jaar besloot ik om Vastgoed te studeren in avondonderwijs: een driejarige opleiding gericht op alles wat met vastgoed te maken heeft.

De opleiding heeft mijn interesse voor de sector alleen maar doen toenemen. Mijn collega Patrice introduceerde me bij BVM. De klik was er vrijwel meteen en zo ben ik dan ook in februari 2016 gestart. Tot op heden ben ik nog steeds op post met veel motivatie om toekomstige kopers en verkopers te helpen met één van de belangrijkste transacties uit hun leven. Alles uit de kast halen voor een positieve afloop voor elke partij is één van de drijfveren in mijn job.

Naast het werk probeer ik sportief bezig te zijn. Ik ga frequent lopen en fietsen, en begeef me ook graag op het golfterrein. Met het team spelen we af en toe padel, wat een aangename ontspanning is naast het alledaagse werk. Samen met mijn partner Caroline en hondje Murphy woon ik in het landelijke Vissenaken, bij Tienen.

Alles uit de kast halen voor een positieve afloop voor iedereen drijft mij enorm

62

enthousiaste verkopen

dit jaar
referenties van Xavier
23

Actieve eigendommen

bij Xavier
huidig aanbod van Xavier
Klanten aan het woord
Vlotte verkoop van studentenstudio door Xavier. Op eerste bezichtigingsdag al verkocht met meerdere biedingen. Dankjewel voor de goede werking.
Jonathan D.
Wij hebben zowel een investeringspand als privé een verkoop gedaan met Xavier van BVM. Alles heel vlot en snel verkocht. Niets dan lof voor deze geëngageerde medewerker.
Mia P.
Voor vriendelijkheid, vlotte communicatie en een professionele aanpak zit je hier juist. De nodige uitleg vlot verkregen, heel toegankelijk en een snelle, correcte manier van werken. Meer dan tevreden dus. Zijn zeer bereikbaar, zowel telefonisch als via mail.
Jolien Naert