Over ons

HISTORIEK

BVM startte meer dan 20 jaar geleden in de Vaartstraat te Leuven.
Hier werd een sterke basis gelegd voor het huidige BVM Vastgoed, op vlak van verkoop, verhuur en beheer van gebouwen.

Sinds 2012 werd, onder leiding van Christophe Van Eyck en Denis Verstreken, eigenaars en bestuurders, een nieuwe koers gevaren.
De kantoren werden verhuisd naar de L. Vanderkelenstraat 22 te 3000 Leuven en werden voorzien van een volledig nieuwe uitstraling met nieuw logo en huisstijl. Bovendien werd ons team versterkt met een aantal bekwame commerciële, administratieve en technische medewerkers.

Anno 2022 is er opnieuw versterking, Christophe en Denis geven de fakkel over aan een aantal sterke vastgoedondernemers. de beheer afdeling komt onder de sterke vleugels van 'De Syndicus' en zal zo onderdeel worden van een syndicus gemeenschap met 5 kantoren. 

BVM Vastgoed blijft gelegen in het hartje van Leuven en onder leiding van Jo Verhofstadt en Nathalie Boels maakt de vastgoedtak zich klaar om marktleider te worden in Leuven. Nathalie en Jo zijn geen groentjes in het vastgoed en managen naast BVM Vastgoed ook nog 5 andere vastgoed kantoren.

De kantoren van BVM Vastgoed, vlakbij het M Museum, staan garant voor een grote zichtbaarheid en bereikbaarheid, op wandelafstand van parking Ladeuze.
Met een passage van duizenden voetgangers per dag, staat uw koop- of huurpand hier permanent in de kijker.

Vandaag blijven wij ons ten volle inzetten met een frisse kijk op vastgoed, waarbij onze klanten steeds centraal staan.

 

ONZE STERKE PUNTEN?

Persoonlijke begeleiding, correcte communicatie, jarenlange ervaring op het vlak van verkoop, verhuur en het beheer van residenties als syndicus. Zeer uitgebreid netwerk van particuliere klanten, investeerders, financierders en promotoren.

We willen dé referentie zijn en gaan voor een betere dienstverlening, een betere communicatie EN een grotere klantentevredenheid.

Meer weten over onze dienstverlening ?
Voor verkoop en verhuur, contacteer ons via info@bvm-vastgoed.be


ONZE VISIE

BVM Vastgoed wil dé referentie zijn in verkoop, verhuur en beheer van vastgoed.

Door een correcte, professionele en toegewijde dienstverlening bouwen we aan een vertrouwelijke en langdurige relatie met onze klanten.

 

ONZE WAARDEN

 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN VOOR DE VERKOOP OF VERHUUR VAN UW PAND?

 1. Christophe, Jo en Nathalie nemen elk dossier persoonlijk ter harte. Samen met hun medewerkers, vormen zij een ervaren team met de nodige vakkennis en beroepserkenning.

 2. Als lid van het BIV zijn we onderworpen aan de deontologische regels van het beroepsinstituut. Als CIB Lid kunnen onze klanten genieten van talrijke voordelen zoals een overlijdensverzekering voor de koper.

 3. Het kantoor van BVM Vastgoed bevindt zich in één van de drukste winkelstraten van Leuven met een etalage van +15 meter. Door de passage van enkele duizenden voetgangers per dag staan onze koop- en huurpanden hier permanent in de kijker.

 4. We beschikken over een database met enkele duizenden ingeschreven, zoekende klanten. Onze klanten bestaan uit particulieren, investeerders en promotoren. In onze database zit beslist de ideale koper of huurder voor uw pand.

 5. Door onze doorgedreven kennis van de lokale vastgoedmarkt, zorgen we steeds voor correcte waardebepalingen.

 6. De juiste presentatie van uw woning draagt bij tot een snelle verkoop aan de beste prijs. We geven u tips en advies om uw woning verkoop of verhuur klaar te maken.

 7. Door het steeds complexer worden van wetten en regels is een volledig dossier van primair belang voor het opstellen van een sluitende verkoopovereenkomst. Wij zorgen voor alle wettelijke documenten, vergunningen en attesten noodzakelijk voor de verkoop of verhuur van uw pand.

 8. Onze klanten kunnen rekenen op permanente feedback. Wij informeren onze klanten op regelmatige basis over hun verkoop- of verhuurdossier. Door deze directe vorm van communicatie kunnen we een dossier snel bijsturen indien nodig.

 9. Onze kantoren zijn uitgerust met de modernste technologische toepassingen. Wij gebruiken de meest geavanceerde soft- en hardware. (Tablet en Smartphone applicaties, SEO, Mobile site, Facebook, Twitter,...)

 10. We creëren een aangename werksfeer voor ons team want we zijn ervan overtuigd dat goedgezinde medewerkers beter presteren. Met enthousiasme, toewijding en inzet zorgen wij steeds weer voor tevreden klanten.

 11. Onze talrijke gerealiseerde verkopen zijn onze beste referenties !

 

DIENSTEN

Verkoop en verhuur van vastgoed

Christophe Van Eyck, erkend vastgoedmakelaar (BIV 502.346) leidt deze activiteiten. Zijn ervaring, netwerk en expertise in vastgoed zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling van zowel verkoop als verhuurdossiers. Ook voor correcte waardebepalingen, nieuwbouwprojecten, verkavelingen en andere vastgoedvragen kan u steeds bij hem terecht.

In deze activiteiten wordt hij bijgestaan door Patrice, Xavier, Ann, Anke, Clara, Ornella en Bart.

Wil u graag een vrijblijvende waardebepaling van uw woning of meer info over onze manier van werken? Contacteer ons via info@bvm-vastgoed.be