Tiensestraat 83 Leuven


Tiensestraat 83
3000 Leuven

Waze

Tiensestraat 83 Leuven


Tiensestraat 83
3000 Leuven

Nieuwbouw opbrengsteigendom centrum Leuven

Op een absolute toplocatie in het epicentrum van het bruisende studentenleven en op een boogscheut van alle faciliteiten en faculteiten binnen de stad, vinden we dit nieuwe gebouw dat onderverdeeld is in een handelsruimte, luxueus duplex-appartement en 6 luxe studentenkamers met eigen sanitair die stuk voor stuk apart verkocht worden. Alle units zijn tot op heden verhuurd uitgezonderd de handel. 

Uniek aan dit gebouw is dat het een volledige nieuwbouw (2021) betreft en toch verkocht wordt onder het interessante regime van registratierechten op de grondwaarde en BTW op de constructiewaarde. Alles is gloednieuw en bovendien smaakvol afgewerkt met hoogwaardige materialen en toestellen. Hierdoor heeft u als eigenaar de zekerheid dat er op lange termijn geen kosten zullen zijn. 

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de handelsruimte terug met een oppervlakte van 66 m² met een achterliggend terras wat voor tal van potentieel zorgt. Deze handel kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, meer info te bekomen via contactname met het kantoor. Tevens staat deze ruimte te huur voor een maandelijks bedrag van 2000 euro per maand. Bijkomend hoort er bij deze handel een kelder op stahoogte met opslagruimte die eenvoudig bereikbaar is via de gemeenschappelijke gang. Hierin kan men ook de aparte tellers voor water, gas en elektriciteit terugvinden en dit per type unit. Achteraan is er een afgesloten fietsenstalling aanwezig te gebruiken door de studenten en bewoners van de duplex.

De eerste en tweede verdieping huisvest een luxueus duplex-appartement van maar liefst 137 m². Men komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet met rechts de toegang tot de eetkamer en open hyper moderne keuken. Deze comfortabele keuken is uitgerust met ingebouwde toestellen, voldoende kastruimte voor wonen zonder zorgen. Aan de kant van deze eetkamer is er toegang tot een ruim terras waar het aangenaam vertoeven is, zeker in de zomermaanden. Verder vinden we op de eerste verdieping de berging terug met de gasketel, boiler en aansluitingen voor een wasmachine en aan de voorzijde van het gebouw de lichtovergoten leefruimte. De tweede verdieping heeft de 3 slaapkamers + badkamer en aparte doucheruimte, apart toilet.

De derde en vierde verdieping huisvest de 6 luxueuze studentenkamers met eigen sanitair en gemeenschappelijke ruimte/keuken. 

Huuropbrengsten zijn te bekomen na contactname met het kantoor.

Voor meer info zijn, mag u steeds BVM-vastgoed contacteren via 016232145 of info@bvm-vastgoed.be 

Uw makelaar

Xavier
Xavier Joseph
Vastgoedexpert
+32 16 23 21 45
Hallo! Ik ben Xavier, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?

Beschikbaarheid

Overige panden
Type en referentie Bew. opp. Terras/tuin Slpk. Prijs
Winkelpand (Tiensestraat 83 Leuven Handelspand) Bew. opp 66,00 m² Terras Slpk. Prijs Verkocht
Appartement (Tiensestraat 83 B01.01 Leuven) Bew. opp 137,00 m² Terras 14,00 m² Slpk. 3 Prijs Verkocht
Studentenkamer (Tiensestraat 83 K03.01 Leuven) Bew. opp 15,60 m² Terras Slpk. 1 Prijs Verkocht
Studentenkamer (Tiensestraat 83 K03.02 Leuven) Bew. opp 15,30 m² Terras Slpk. 1 Prijs Verkocht
Studentenkamer (Tiensestraat 83 K03.04 Leuven) Bew. opp 17,00 m² Terras Slpk. 1 Prijs Verkocht