Huis te koop in Aarschot

 375.000


Albertlaan 9
3200 Aarschot

3
1
210 m²
130 m²
Waze

Huis te koop in Aarschot

 375.000


Albertlaan 9
3200 Aarschot

3
210 m²
130 m²

Herenhuis met drie slaapkamers

Dit prachtige herenhuis in Aarschot biedt een unieke combinatie van veelzijdigheid en stijlvol wonen. Met een multifunctionele, lichtrijke ruimte op het gelijkvloers en een ruim triplex appartement erboven, is dit huis perfect geschikt voor diverse woon- en werkmogelijkheden.

Bij het betreden van het herenhuis wordt meteen de veelzijdigheid van de gelijkvloerse ruimte duidelijk. De ruimte wordt overgoten met natuurlijk licht, wat het ideaal maakt voor een vrij beroep, een hobbyruimte, een speelkamer of zelfs een kangoeroewoning.
aBij het betreden van het herenhuis wordt meteen de veelzijdigheid van de gelijkvloerse ruimte duidelijk. De ruimte wordt overgoten met natuurlijk licht, wat het ideaal maakt voor een vrij beroep, een hobbyruimte of zelfs een kangoeroewoning. 

De trap trap in de inkomhal leidt naar de bovenverdiepingen. De ruime living is perfect om te ontspannen en te genieten van het comfortabele interieur. 

Met drie slaapkamers biedt de woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De badkamer is voorzien van een ligbad.

Achteraan het huis bevindt zich een zonnig stadstuintje, waar u kunt genieten van de buitenlucht en heerlijke zomeravonden. 

Dit herenhuis biedt niet alleen een prachtige woonomgeving, maar ook een unieke kans om wonen en werken te combineren. De veelzijdige gelijkvloerse ruimte biedt talloze mogelijkheden, terwijl het de bovenverdiepingen een comfortabele en ruime leefruimte bieden. Gelegen in centrum Aarschot, geniet u van een gunstige locatie dicht bij voorzieningen, scholen en het openbaar vervoer, terwijl er ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is in de straat.

Interesse? Aarzel dan niet en contacteer BVM vastgoed via 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be.
Een elegante trap in de inkomhal leidt naar het ruime triplex appartement op de bovenverdiepingen. Het appartement biedt een sfeervolle woonomgeving voor het hele gezin. De ruime living is perfect om te ontspannen en te genieten van het comfortabele interieur.

Met drie slaapkamers biedt het appartement voldoende ruimte voor het hele gezin of voor gasten. De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, waarin u kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een drukke dag.

Achteraan het huis bevindt zich een zonnig stadstuintje, waar u kunt genieten van de buitenlucht en heerlijke zomeravonden.

Dit herenhuis biedt niet alleen een prachtige woonomgeving, maar ook een unieke kans om wonen en werken te combineren. De veelzijdige gelijkvloerse ruimte biedt talloze mogelijkheden, terwijl het triplex appartement een comfortabele en ruime leefruimte biedt. Gelegen in centrum Aarschot, geniet u van een gunstige locatie dicht bij voorzieningen, scholen en het openbaar vervoer, terwijl er ook voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is in de straat.

Interesse? Aarzel dan niet en contacteer BVM vastgoed via 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be.

Financieel en beschikbaarheid

Prijs
€ 375.000
Kadastraal inkomen
€ 453

Gebouw

Bewoonbare opp.
210,0 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
1920
Bestemming gebouw
Prive - eengezins

Terrein

Perceel opp.
130,0 m²
Tuin
Ja

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
1
Terras
Nee

Energie

EPC
229 kWh/m²
EPC klasse
C
Dubbel glas
Ja
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
D
P-score
D

Certificaten

Asbestattest
Ja, 04 juni 2023, niet-asbestveilig
Bodemattest
Ja
EPC unieke code
20230511-0002890467-RES-1

Uw makelaar

Jelle
Jelle Seghers
Vastgoedexpert
+32 16 23 21 45
Hallo! Ik ben Jelle, uw vastgoedmakelaar, waarmee kan ik u helpen?
Vraag uw bezoek aan
Over Aarschot

Welkom in Aarschot, gelegen op de grens van de Kempen en het Hageland!

Aarschot omvat (deel)gemeenten Gelrode, Langdorp, Rillaar en Aarschot en telt daarmee een 30.000-tal inwoners.
Aarschot, parel van het Hageland heeft veel te bieden. Het is een groene stad langs de Demer met prachtige natuurgebieden waar elke natuurliefhebber, wandelaar en fietser zijn hartje kan ophalen. Aarschot wordt ook wel een beeldenstad genoemd door de talrijke standbeelden en monumenten.

Interessant voor wie op zoek is naar een bruisende en centraal gelegen gemeente.